חוסר איזון TSH

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/11/2011 | 12:03 | מאת: אמא

TSH 26/10/11 36.12 21.05 21/08/11 TSH 9.96 11/04/11 TSH אני נוטלת כיום 100 מ"ג 5 ימים בשבוע ועוד 2 ימים בשבוע 75 מ"ג. סה"כ 650 מ"ג אלטרוקסין לשבוע. יש לי תופעות לוואי של נשירת שיער, עייפות כרונית, חולשה, כאבי ראש, כאבי שרירים. האם כדאי לי לעבור לכדורים אחרים? איזה קיימים בשוק?

שלום רב התופעות שציינת נובעות כנראה מכך שאינך מאוזנת. את יכולה לנסות להחליף כדורים אך בהחלט ניתן גם לנסות להעלות מינון הכדור הנוכחי, אני מניחה שזה אלטרוקסין!? בשוק היום יש אלטרוקסין, יוטירוקס וסינטרואיד, יש לברר מה נותנים בקופה.בהצלחה אגב, איך את לוקחת 75 מיק"ג? הכדור אסור בחצייה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת