מבקשת המלצה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/11/2011 | 20:08 | מאת: יונה

מבקשת המלצה לאנדוקרינולוג *נורמלי* במכבי במחוז השרון. האנדוקרינולוגית בסניף שלי, שמסרתי לה את טופס 29ג' ואת המרשמים לסינטרואיד, לקחה ממני את מרשמי המקור וגרסה אותם. עכשיו בקשתי מרופא המשפחה שיוציא לי שוב מרשמים כי ההיא גרסה לי אותם, אז בתגובה הוא נבח עלי שהוא לא צריך לשלם על טעויות של רופאה מטומטמת. וגם עלי כמובן, שאני גורמת לו הרבה עבודה. ובמקביל הלל ושיבח את היוטירוקס... מעניין אם גם לילד שלו הוא היה נותן יוטירוקס שעושה שלשולים...

לדאבוני לא אוכל להמליץ על רופאים ספציפים בפורום זה. את מוזמנת להגיע אלי, דרך זימון תורים, למכבי נתניה, אם זה לעזר לך..

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת