בוקר טוב דוקטור,

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/11/2011 | 10:07 | מאת: מודאגת

לאחר מאמץ רב,בכי ותחנונים,הצלחתי לקבל סינטרואיד. כדור מצוין,אין לי תופעות לוואי,הבלוטה מאוזנת ואני המאושרת באדם שסוף סוף הסבל שנגרם לי מהאלטרוקסין כבר מאחורי. הבוקר שמעתי כי כל קופות החולים יעברו ליוטירוקס. אני ממש בפניקה. האם זה נכון? האם שוב יאלצו אותי לעבור לכדור אחר?

אין לי מושג. אני עובדת במכבי שירותי בריאות שאכן ייבאה את היוטירוקס. כ"כ ידוע לי שכללית מספקת אותו למטופליה ושהוא מצוי בתהליכי רישום מתקדמים במשרד הבריאות. לגבי מאוחדת ולאומית אין לי מידע

15/11/2011 | 11:10 | מאת: מודאגת

האם הסינטרואיד ימשיך להיות מסופק לחולי במכבי גם בעתיד? האם בכל 3 חודשים אני אאלץ לעבור את כל התלאות מחדש? ואגב,רק לידיעתך, כדי לקבל סינטרואיד במכבי נאלצתי לעשות כך, א.ללכת לרופא משפחה (שעשה הכל כדי להוריד אותי מרעיון הסינטרואיד) ולקבל ממנו מרשם. ב.להגיע לסופרפארם ולשמוע מהם שחובה גם טופס 29. ג.טופס 29 מקבלים רק לאחר אישור אנדוקרינולוג(שהתורים אצלו ארוכים מאד מאד). ד.לאחר אישור אנדו',צריך לבקש ועדה שתאשר לי טופס 29(כמה ימים נוספים של המתנה) ה. לחזור לסופרפארם עם טופס 29 ועם המרשם ולבקש את הכדורים(לפעמים אין במלאי ונרשמים בתור המתנה שיכול להיות גם שבועיים). בכל תחנה כזו,עשו הכל כדי להקשות עלי ככל הניתן.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת