תופעות לוואי אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

15/11/2011 | 10:02 | מאת: גלי

שלום רב, אני מטופלת באלטרוקסין למעלה מ-5 שנים לאחר טיפול רדיו אקטיבי להסרת הבלוטה. רק לאחרונה (שבועות אחרונים) עברתים לתרופה החדשה (יש לי עדיין מספר כדורים של התרופה הקודמת) בכל פעם שאני לוקחת במשך כמה ימים את התרופה החדשה יש לי כאב חד מאוד בגב התחתון בצד שמאל. כשאני מפסיקה הכאב חולף. האם יכול להיות קשר בין התרופה לכאב?

גלי שלום תופעת לוואי של כאב בגב תחתון אינה מוכרת לי ואני ממליצה שתגשי לרופא המשפחה לשלול בעיה אחרת באיזור הגב והכליות

16/11/2011 | 11:26 | מאת: יפית

גם לי החלו כאבים בגב תחתון שכלל אינם דומים לכאבי הגב מהם סבלתי בעבר. קושי להתיישר לאחר ישיבה-אלטרוקסין חדש וכאבים בגב באזור הכליות עם היוטירקס המהולל.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת