תרופות מסוג Jardiance ו Trajenta duo

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/12/2016 | 14:33 | מאת: דובי

דר' נירית שלום במהלך השנה האחרונה אני מטופל בשתי התרופות המוזכרות לעיל. כאשר במשך כ 5 חודשים אני סובל מעצירות . ביצעתי קולונוסקופיה והכל נראה תקין לפי דברי הרופא שביצע. שאלתי היא : האם יש קשר בין נטילת התרופות הנ"ל גורמות או יכולים לגרום לעצירות. מבחינת סוכר 125 ו A1C=7

דובי שלום הגלוקומין שבתוך טרגנטה דואו עלולה לגרום לעצירות וכאבי בטן. כ"כ מומלץ מבחינת מחיר לעבור לתכשיר שנקרא GLYXAMBI שמכיל טרגנטה עם גארדיאנס כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת