העלאת מינון גדולה - יוטירקס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/09/2016 | 09:40 | מאת: ליהי

בוקר טוב, בגלל הריון (אני בשבוע 12 כרגע) העלו לי את המינון של היוטירקס לפני חודשיים מ 525 לשבוע, ל 600, ולפני 4 ימים (אחרי בדיקת דם חוזרת), העלו את המינון ל- 1000 לשבוע (אני אחרי כריתה מלאה) בשלושת הימים האחרונים יש לי כאבי ראש בלתי פוסקים.. אקמול רק מקל עליהם אבל לא מעביר לגמרי. רציתי לשאול - 1. האם סביר שכאבי הראש נובעים מהעלאת המינון? 2. אם הכאבים אכן נובעים מהעלאת המינון - כמה זמן צפוי שהגוף 'יתרגל' למינון החדש וכאבי הראש יחלפו? תודה רבה, ליהי.

ליהי שלום מציעה שתנסי לעלות בהדרגה את המינון ואם זה לא עוזר לפנות לרופא המטפל. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת