שאלה לגבי בדיקת דם ותיזמונה.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/08/2016 | 18:07 | מאת: רוני

היי, אני מתחיל להשתמש בטוסוסורון גל ועלי לבצע בדיקת דם לבדיקת רמת הטוסוסורון כדי לבדוק את הצלחת הטיפול. קופת החולים שלי עושה בדיקות דם בין השעות 6:30 - 9 בבוקר. באיזה שעה מומלץ למרוח את הגל ובאיזו שעה כדי לבצע את בדיקת הדם ? הרי לוקח לגל זמן להיספג ולהשפיע... וכן, לאחר כמה ימים\שבועות של שימוש בגל מומלץ לבצע את בדיקת הדם ? האם אפשר אחרי מספר ימי שימוש בלבד ? תודה!

רוני שלום מכיוון שהג'ל פועל כ 24 שעות אין זה משנה תזמון המריחה לגבי בדיקות הדם. מומלץ לבצע את הבדיקה לאחר מספר חודשי שימוש. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת