הורמון גדילה מעל גיל....

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/07/2011 | 06:41 | מאת: אני

ביתי בת 21 וגובהה 150 ס"מ בקושי. אני מודעת למצוקה שלה ואני מבקשת לעזור לה אני מבקשת לדעת אם עדיין אפשר לעזור לה עם הורמון גדילה . אציין רק כי מאז היתה ממש קטנה היתה במעקב המרפאה לעקומת גדילה ואפילו עשינו צילומי כף יד מספר פעמים ואכן מצאו שהיא קטנה לגילה ואף על פי כן מעולם לא הציעו לנו טיפול בהורמון גדילה אנא ממך עיזרי לנו

צר לי אך איני מתעסקת בנושא של גדילה, יש להוועץ באנדוקרינולוג ילדים. לעניות דעתי מאוחר מדי לטיפול שכזה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת