איזה הורמונים כדאי לבדוק ולמי לפנות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/04/2015 | 15:30 | מאת: אני

שלום, אני בסביב המחזור והביוץ מפסיקה לישון ונהיית נורא חרדתית. עובר כמה ימים לאחר קבלת הוסת. כמו כן נמצא כרגע שרירן קטן סאב מוקוזי ברחם. היו לי מספר הפלות בשבועות מוקדמים (6-7) השנה וחושדים אולי בקרישיות יתר כי בעבר ילדתי ולכן חושבים שאין בעיה גיניקולוגית ושהשרירן קטן. קראתי כי שרירנים מושפעים מהורמונים, כמו כן מאוד מפריע לי הביוץ והמחזור מבחינה פסיכולוגית -נהיית ממש עצבנית וחרדתית ולא מצליחה לישון - נרדמת אבל מתעוררת אחרי מקסימום שלוש שעות. בעיות שינה הכי קשות עד קבלת הוסת ואז לאחריו מצליחה לישון טוב יותר. בהריון היה יותר טוב מבחינת השינה אבל מגיע כאילו בום שמפסיקה לישון ולאחר שבוע יוצא הפלה ספונטנית.) בת כמעט 40. כמו כן לעיתים לאחר הביוץ יש לי הפרשה נוזלית מחזה ימין. נבדק רק PROLACTIN ובלוטת תריס וסוכר וספירת דם כללית שיצאו תקינים. האם אין מקום לעוד בירור אנדוקרנולוגי ובמידה וכן מה כדאי לבדוק? מעבר להפלות בעיקר מטריד אותי החרדות והחוסר שינה לקראת הוסת שכאילו נעלמת כלא היתה לאחר קבלת הוסת. (דבר זה לא היה קיים לפני כמה שנים)

שלום רב נשמע שאת סובלת מתסמונת קדם וסתית PMS ממליצה לפנות לרופא נשים שמתמחה בתחום הזה. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת