תחליף לאלטרוקסין SYNTHROID

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/10/2011 | 16:02 | מאת: דדי

מאחר וסבלתי מתופעות לוואי רבות לאחר שנטלתי את התרופה עם הפורמולה החדשה של האלטרוקסין מתוצרת חב' אספן ביקרתי היום אצל האנדוקרינולוגית שלי והיא נתנה לי טופס 29ג' ומרשם אחר לכדורי SYNTHROID במקום האלטרוקסין של חב' GSK האם מישהו כבר נוטל את התרופה ? אם כן האם יש שינוי בתופעות הלוואי שהייתה מנת חלקו בנטילת אלטרוקסין של חב' אספן ? הבנתי מהרופאה שעלות התרופה אינה מסובסדת בקופ"ח מכבי אם כן מה העלות שלה ? אודה להתייחסות דדי

שלום רב התרופה כרגע במלאי כמעט אפסי במכבי. לפי מה שנאמר לי עלות חפיסה של כדורי 100 מיק"ג בסופרפארם - 90 ש"ח

31/10/2011 | 17:03 | מאת: דדי

של התרופה הזו אם בכלל יש. דדי

31/10/2011 | 18:43 | מאת: ורד

גם אני קיבלתי מרשם מהרופאה וטופס 29ג'. בבירור שעשיתי לגבי עלותהתרופה - היא אינה נמכרת במכבי ללא אישור של ועדה המחליטה שאני זכאית לה ואז מחירה 78 ש"ח לחפיסה של 30 כדורים, בסופרפארם יש להזמין את התרופה עם הטופס 29 ג' ומחירה נע בין 120-150 ש"ח לחפיסה. מחיר מדוייק ידעו לתת כאשר התרופה תגיע אליהם.

בבירור עם אייל צור, רוקח אחראי בסופרפארם, עלות סינטוריד 100 מיק"ג 90 ש"ח לחפיסה של 90 כדורים 50 מיקג 80 ש"ח. כרגע חסר במלאי, יחודש בעוד כשבוע ימים.

12/11/2011 | 23:08 | מאת: איריס

שלום לך איזה מבין הקופות מאשרות טופס 29 לייבוא SYNTIROID?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת