רחוב חן 15 כרמיאל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

26/11/2014 | 13:01 | מאת: מיכל גולן

בעבר לפני כ-5 שנים הובחן אצלי יתר הורמון פרולקטין עקב לקחת תרופות פסיכיאטריות . סוליאן 0.25 מיליגרם וקלונקס 0.5 מיליגרם ליום. תופלטי התרופות להורדת הפרולקטין ובמקביל מדי שנה בדקתי MAR במוח , בדיקת עיניים ובדיקת שדה ראיה. הכל היה תקין בעקבות זה לפני 3 שנים בערך דר" דאוד ממרפאת אנדוקרינולוגיה ברמ"בם המליץ לי להפסיק את כל התרופות להורדת ההורמון והוא טען שזה ירד בהדרגה ואכן כך קרה. כיום לאחר שחשתי שאני מעלה במשקל ערכתי 2 בקידות דם . אחת בלוטת התריס שהיא תקינה והשניה הורמון פרולקטין והוא 2215 . אנא התיחסי לבעיה זו ואיך ניתן להוריד את הפרולקטין. תודה רבה מיכל גולן אלמגור

מיכל שלום הפרולקטין מוגבר, אינו גורם להשמנה, ויש לטפל כנראה תרופתית כמו בעבר. ממליצה לפנות לאנדוקרינולוג. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת