16 שנים מחפשת תשובה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/11/2014 | 09:36 | מאת: רינת

רציתי לשאול מה הדרך, מהי השיטה ואיך ניתן לקבוע במדינת ישראל תור לרופא אנדוקרינולוג, שלא דרך קופת החולים, פרטי ולא לעוד חצי שנה. אני מדברת על בת 16 ש-16 שנה הולכת עם צוואר נפוח ואין לנו שמץ של מושג מה קורה בצוואר שלה מכיוון שמדי כמה שנים אנחנו עושים בדיקת רנטגן והכל תקין. מחר אנחנו אמורים לעשות אולטרסאונד אבל אני מחפשת שמשך 16 שנים את הרופא שיוכל לומר לי למה הצוואר שלה נפוח במשך 16 שנים למרות שהרנטגן תקין ואיך אפשר להגיע לרופא שיראה אותה ושלא ייקח לי 16 שנים לקבוע אליו תור תודה רבה

רינת שלום תור ממוצע לאנדוקרינולוג בקופות עומד על 2-4 חודשים, שזה זמן סביר לבעיה כרונית. מי שיש לו בעיה דחופה יכול בד"כ להתקבל מיידית, לפי הצורך כמובן. יש גם אפשרות לפנות למרפאות חוץ בבתי החולים בתשלום מאד סמלי או לפנות פרטי ולקבל החזר מהביטוח המשלים. בהצלחה

11/12/2018 | 22:10 | מאת: רוית

הלוואי שזה נכון מה שאת אומרת... לפני חודש ניסיתי להזמין תור אצלך, קבעו לי לפברואר, הייתי מרוצה. כשנכנסתי לאתר של מכבי כדי להעתיק את השעה המדוייקת, הופתעתי שהתור הוא בפברואר 2020....

שלחי בבקשה הפניה לפקס 0732284087 ואם זה דחוף נמצא לך תור. כמו כן מומלץ להיכנס לרשימת המתנה במוקד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת