בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

31/08/2014 | 22:14 | מאת: הגר

אני בת 54, סובלת מלחץ דם גבוה שלמרות הכדורים אינו מאוזן כרגע. ב בנוסף, ערכי TSH הינם גבוהים אבל T-4 ברמת הנורמה. לאחרונה, אני מאוד עייפה, חסרת אנרגיה, מרגישה חולה, סובלת מכאבי ראש, אבל לא רק שלא קר לי, אלא שאני מאוד סובלת מחום...אציין שה- TSH שלי מראה תמונה מאוד לא יציבה- לעיתים בנורמה ולעיתים מעל. הרופאה שלי נוטה להתעלם מהממצא ורציתי לשאול האם זה נכון?

הגר שלום.מה הערכים?

31/08/2014 | 22:48 | מאת: הגר

בבדיקה האחרונה- TSH 5.96. T-4 13. חצי שנה לפני TSH היה 3.83. שנה לפני- 5.82. שנתיים קודם - 7.06. בין שתי הבדיקות המוקדמות יותר הגבוהות היו שתי בדיקות בנורמה- 4.2 תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת