בלוטת התריס בהריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

28/06/2011 | 10:17 | מאת: קרן

שלום, אני בשבוע 11 להריון. לפני כמה ימים עשיתי בדיקת דם של ה- TSH ו-T4. התוצאה : 10.64. לפני כחודש התוצאה הייתה 0.4. אני לוקחת אלטרוקסין במשך שנים רבות. התור שלי לרופא הוא בעוד המון זמן. האם יכול להיות שנגרם נזק לעובר? האם עליי להגדיל את המינון? תודה

קרן שלום ראשית קרוב לוודאי לא נגרם כל נזק, אבל עלייך להעלות מידית את מינון האלטרוקסין בערך ב 50% ולחזור על הבדיקה בעוד חודש. בהצלחה

28/06/2011 | 11:40 | מאת: קרן

תודה רבה על תשובתך המהירה. אגדיל את המינון כפי שאמרת. האם על מנת להביא לאיזון כמה שיותר מהר כדאי לקחת בימים הקרובים כמות גדולה יותר?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת