humalog לא משפיע

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/12/2013 | 15:33 | מאת: אריק

הנני מטופל בהימלוג לפני ארוחה-קצר טווח ולנטוס ללילה ארוך טווח היומולג אינו משפיע אינו מוריד ערכים. החלפתי לעטים טריים אני מזריק לפי הוראות ואין השפעה.הרופא אינו מכיר במיקרים מסוג זה ולכן אינו נותן מענה.כיצד יוצאים מן הפלונטר.עלי להעיר כי הנני פועל לפי ההנחיות תמקפיד מאד בתזונה.אך איני יכול לאכול פחממות בגלל חוסר ההשפעה של היומלוג.מה עושים

אריק שלום מקרה כזה לא מוכר לי, קרוב לוודאי שאתה צריך יותר ממה שאתה מזריק. כ"כ ניתן לעבור לעטי הזרקה קצרי טווח אחרים כמו הומולוג או נובורפיד. כל טוב ובהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת