תפסיקו למחוק הודעות שלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/10/2011 | 00:12 | מאת: אבי

אני מנסה לעזור למי שסובל מתופעות לוואי לאטלרוקסין וזה שאתם מסירים את הודעותי רק מראה כמה אתם חוששים מהתמודדות עם המצב- חבל מאד שכך אתם נוהגים, הרי אם לא היתה בעיה אם שהיא מינורית כפי שכתבתם פה בראש הפורום - לא הייתם מסירים את הודעותי !

הודעות שאינן הולמות ואינן מכבדות את הפורום, את כותביהן ואת העומדת בראש הפורום ימחקו לאלתר. הפורום בהחלט אינו המקום להודעות שכל מטרתן היא לפגוע ולהכפיש, אלא להתייעצות רפואית בלבד.

21/10/2011 | 20:39 | מאת: מגי

שסבל מאד מאד מתופעות לוואי של האלטרוקסין החדש. אני מבינה שבלוטת התריס והטיפול בה הוא בתחום התמחותך. מחיקת הודעות שיש בהן הכפשה לתרופה שמזיקה כל כך,צריך להחשב שרות טוב לציבור. מחיקת הודעות אינה משפרת את המצב אלא יוצרת חשדנות כלפי הרופאים שמסרבים להבין שיש פה בעיה והסבל קשה ואמיתי. אני יכולה להעיד בשבועה כי התרופה הזו הזיקה מאד לבן שלי. חברה שלי בהריון ומתה מפחד שמא הכדור הזה גרם נזק לעובר שברחמה. הצוות הרפואי אמור לעזור לנו ולא להשתיק אותנו.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת