בעיות בבלוטות הזיעה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

01/10/2011 | 18:42 | מאת: הילה

שלום, אני מקווה ואני פונה לפורום הנכון... במידה ולא, תפני אותי לפורום הנכון. יש לי בעיה כבר מס' שנים, כיום אני בת 41, משנה לשנה המצב מחמיר, כאשר אני מזיעה, אם מסתם לחות גבוהה באויר, ובמיוחד אם אני מתאמצת, כמו נקיון בית וכדומה. ריח גופי מסריח מאד ושיערי גם. בקיץ, ועד עכשיו אני מוצאת שהשיער שלי בעורף נשאר לח, זמן רב, וכמובן ריחו לא נעים. שערי אמנם ארוך, אך נתקלתי פעם בבחורה בגילי עם שיער קצר מאד שהיתה לה תופעה דומה. אני מניחה שזה נובע מבלוטות הזיעה שלי. מה לעשות ? יש קשר לתרופות שלוקחים ? תודה.

הילה שלום, אני מציעה שתגשי לרופא עור להמשך הבירור. בהצלחה ושנה טובה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת