תת פעילות של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/09/2011 | 20:46 | מאת: לילי

אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ולוקחת אלטרוקסין(50מ"ג) באופן קבוע.בזמן אחרון התחלתי להרגיש רגישות יתר(דומה למין הרגשת "שריפה")בחלק התחתון של הגרון (יותר בצד הימני). בבדיקת הדם האחרונה שעשיתי בתחילת אוגוסט היתה עליה ב TSH מ-2 ל-4.9. במהלך חודש אוגוסט שכחתי לקחת את הכדורים בערך יומיים. ממה נובעת הרגישות יתר? האם יש צורך בבדיקת דם נוספת? מה בדיקות נוספות שניתן לעשות?

לילי שלום. אין לדעתי קשר בין הרגישות לתפקוד הבלוטה. ממליצה לך לפנות לרופא א.א.ג שנה טובה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת