נשירת גבה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/09/2011 | 11:25 | מאת: מאירה

שלום רב אני מטופלת באלטרוקסין לאחר טפול ביוד בבלוטת התריס לאחרונה לפתע נשרה גבה ולא נשארו שערות כלל ונותרתי עם גבה אחת. בקרתי אצל רופאת עור והיא אמרה לי שזה יכול לקרות בגלל מחלת בלוטת התריס. בלוטת התריס מאוזנת בבדיקות tsh התוצאה היתה 1.01 אבל הפרטין שלי מאוד גבוה 190. רציתי לשאול האם נשירת שיער יכולה להיות בגלל הבלוטה למרות שהיא מאוזנת? האם רמת הפרטין הגבוהה מצריכה איזשהוא טפול ואם יש קשר לזה? והאם יש סיכוי שתצמח הגבה בחזרה או לחילופין תמשיך נשירת השיער? תודה מראש מאירה

כאשר הבלוטה מאוזנת, לא הגיוני שתהיה נשירת שיער מכל סוג שהוא.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת