שאלה לד"ר ניריתלגבי אלקטרוסין החדש

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/09/2011 | 19:46 | מאת: חוה

למרות תופעות הלואי להמשיך לקחת את הכדור???? אני הורדתי את המינון על מנת להקל אולי על תופעות הלואי . במקום 150מג 3 פעמים בשבוע והשאר 100 אני לוקחת בנתיים רק 100מג.כמובן שאני לא יודעת אם זה יספיק אבל להפסיק בכלל הרי אסור???? ייבוא דרך הקופה נראה לי סיפור ארוך......... ואם כן עד שיביאו את התחליפים . מקוה שהכדור לא יעשה נזק מה עושים???????

הכדור לא אמור לגרום נזק, אבל לא מומלץ להפחית מינון באופן עצמאי. יבוא דרך הקופה יכול לקחת ימים ספורים.ממליצה לברר בקופה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת