פרולקטין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/08/2011 | 16:39 | מאת: דנה

אני בת 43 מנסה לקבוע תור לאנדוקרינוג כבר המון זמן קבתי הכי קרוב ב19.9 יש לי עודף פרולקטין בעליה מתמדת לפני שבוע היה 1000 היו לי דימומים פעמיים החודש (לא ווסת) כמו כן יש לי מיומות יכול להיות זהדימום בגלל זה אך המיומות איתי כבר שנים כמו כן החודש לא הגיע הווסת גם טופלתי באקקולמין אז מאיפה הדימומים בדלל עודף הפרלקטין? והאם דחוץ יותר מה19.9 לרוץ לאנדרוקרינוג?

עודף פרולקטין לא גורם דימומים. אין דחיפות, את יכולה להגיע לאנדוקרינולוג בשללוה וברוגע בספטמבר..

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת