בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/08/2011 | 18:45 | מאת: אתי

שלום דר נירית - אני בת 59 לפני שנה ה tsh שלי היה 10.6לקחתי 350 אלטרוקסין בשבוע ואחרי 4 חודש היה 8.14 לקחתי 450 לשבוע ואחרי 3 חד היה 6.35 הרופא העלה לי ל 550 לשבוע ועכשיו - אחרי 5 חד ה TSH יצא 8.78 א- איך זה קורה ב - הרופא שלי בחופשה, ואבקשך ליעץ לי אם להעלות את המינון

20/08/2011 | 18:50 | מאת: אתי

ברצוני להוסיף שה FT4 FT3 PTH תקינים

שלום רב ייתכן והסיבה היא כפי שציינתי כבר, שינוי בהרכב כדור האלטרוקסין בכל מקרה אין דחיפות להעלאת המינון ומומלץ להמתין לרופא שישוב מחופשה. אולי כדאי לנסות מינון שבועי של 700 מיק"ג כלומר 100 ליום ולהקפיד על נטילת הכדור בבוקר על בטן ריקה וללא תרופות אחרות. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת