תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/08/2011 | 19:05 | מאת: איש

בעקבות בדיקת דם נמצא TSH5.99 בעקבות כך נשלחתי US נמצא קשרית 1.1 סמ,נשלחתי לFNA נמצא: באונה שמאלית של איסמוס הודגם תהליך היפואקוגוני בגודל 1.1 ללא הסתידות,אין בלוטות לימפה מוגדלות בוצע דיקור אבחנתי מהנגע משמאל לאסמוס תאור מיקרוסקופי 1.BLOOD WITH FEW TINY GROUPS OF POORLY PRESERVED CELLS WITHOUT DIAGNOSTIC ATYPIA 2. SUBMITED MATERIAL CONSISTENT WITH BENION LESION מאחר ואין לי שמץ של הבנה בתחום ,מה זה אומר, בברכה

סיכום התשובה הוא ממצא שפיר אך אני באופן אישי הייתי חוזרת על הדיקור עקב מיעוט חומר

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת