טעם מר בגרון מאז דיקור בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/08/2011 | 16:48 | מאת: יפעת

שלום, עברתי לפני 10 ימים דיקור ציטולוגיה של קישרית בבלוטת התריס. נאמר לי שלא תהינה תופעות לוואי, אך באותו ערב ומאז כמעט כל יום, אני חשה פתאום בטעם מר בגרון. בהתחלה חשבתי שלא שטפתי את הכוס היטב בשטיפת הכלים ושאולי נותר סבון בכוס. אך התופעה חוזרת על עצמה כמעט כל יום. פתאום אני מרגישה טעם מר בתחתית הגרון. האם יכול להיות שהנוזל בקישרית נוזל החוצה? האם תופעה זו שכיחה? נאמר לי במהלך התהליך לא לבלוע. האם יכול להיות שלא ממש הצלחתי להימנע מפעולת הבליעה או הדיבור במהלך אותן שניות ולכן יש נזילה של חומר לגרון עצמו? אודה על תשובתך. יפעת

לא אמורות להיות תופעות לוואי לאחר הדיקור למעט אולי רגישות מקומית קלה. אם התלונות יימשכו מומלץ לפנות לרופא אף אוזן וגרון.החלמה מהירה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת