תופעות לוואי של איקקלומין - דחוף

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/08/2011 | 19:30 | מאת: לוי

במסגרת טיפולי פוריות, אשתי קיבלה טיפול באיקקלומין, שהסתיים לפני כחודש. מאז ועד היום היא סובלת מתופעות לוואי, ולמרות שהיא כבר לא מקבלת שום תרופות, התופעות הולכות ומחריפות - טשטוש, עייפות קשה, דקירות בעין ובלחי, כאבים ברחם, ולאחרונה - סחרחורות ופצעים בחלל הפה סביב הלשון, עד שהיא בקושי מסוגלת לאכול ולשתות. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על הכאבים? האם צריך לפנות למיון? או פשוט לחכות שזה יעבור?

08/08/2011 | 19:31 | מאת: לוי

פרטים נוספים שאולי חשובים: אשתי בת 37. הטיפול באיקקלומין היה כהכנה להפריה תוך רחמית. ההפריה נקלטה (היה הריון כימי) אבל העובר נפל, והיא קיבלה מחזור לפני כשבוע.

אני ממליצה להוועץ ברופא נשים שהמליץ על הטיפול.החלמה מהירה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת