תת פעילות של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

06/05/2024 | 19:42 | מאת: אושרית

שלום רב, בת 44, בריאה כדרך כלל. ב-2 בדיקות אחרונות של TSH (בפער של 3 חודשים מהבדיקה הראשונה לשנייה) נמצאו ערכים של כ-10.5 . ערכי בדיקות T4 ו-T3 בגדר הנורמה. מה הטיפול המומלץ? האם בערכים כנ״ל מקובל להתחיל טיפול תרופתי באלטרוקסין? אגב, אימי סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס ונוטלת מזה שנים רבות אלטרוקסין במינון של 100 מ״ג. מודה מראש, אושרית

תלוי בתסמינים, נוגדניםפ, רצונך להרות ועוד ועוד יש לפנות לרופא המשפחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת