מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/03/2024 | 08:02 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 58 חולה מורכב בגלל NF1 לפני 3 שנים קריטה של חצי עונה של בלוטט מגן פתולוגיה קרצינומה עונה שמלית במעכב יש קשרית .05 מילמטר לפני חודש קיבלתי שו תיפול של רדיוכרוגיה לרוש בפעם השניה בגלל גידול מנגיומה דקטור בצתי בדיקת דם עם אפשר אסבר בבקשה ANTI THYROID PEROXID ,תוצעה 79U ML כתוב ערך חיובי TSH T בבדיק נוספת THYROGLOBULIN AB קטן מ 2 מה זה אומר כל ערך מעל 60 חיובי אפשר אסבר תודה דקטור

השאלה לא ברורה אבל אם הנוגדנים 79 זה טיפה מוגבר, לא מאד חשוב כל עוד TSH תקין או שאתה מטופל תרופתית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת