מעקב סוכר בהריון- ערכים מבלבלים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

14/03/2024 | 18:23 | מאת: שיר

אני עושה מעקב סוכר ואוכלת מאוזן מאוד- (תזונה שמורכבת מפחמימות מורכבות הרבה ירקות ושומן בהנחיית דיאטנית). באופן כמעט קבוע שעתיים מתחילת הארוחה הערכים בדם עומדים על 66-73 פעם אחת - 55 (הרגשתי חולשה וסחרחורת) ולפעמים גבוה יותר (גם עד 120- 130) בתחילת שבוע כ3 שעות לאחר ארוחה לא הייתי בבית, הרגשתי על סף עילפון, שתיתי שתיה מתוקה ואכלתי במבה. ולאט לאט התאוששתי כשחזרתי הבית כעבור 20 דקות- הסוכר בדם עמד על 68 התור שלי לרופא עוד שבועיים, מה אני יכולה לעשות עד אז?

לאוכל לעיתים קרובות פחמימות פשוטות בכמות קטנה, ממליצה להתיעץ עם הדיאטנית ולבצע בירור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת