בלוטת התירס לא פועלת טוב לדעתי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/02/2024 | 20:58 | מאת: תמר

שלום רב כשאר בלוטת התירס שלי הייתה מאוזנת הצלחתי לשמור על המשקל כעת הבלוטה שלי בטווח 2.5 ואני מרגישה קושי בלרדת במשקל אני מתאמנת 7פעמים בשבוע פעמיים ביום כך שאני מאוד פעילה יש לי עבר שבלוטת התירס לא תקינה ובעבר לקחתי טיפול. בלוטת התירס שלי הייתה מאוזנת תקופה ארוכה וכרגע היא במדד 4.5 מה עלי לעשות? להתחיל טיפול? האם לקחת תוסף תזונה יוד? האם יש אינפוזיה יוד? ששאלתי את רופאת המשפחה שלי אם זה תקין מסרה שכן וזה נמצא בטווח הנורמה כי המדדים השתנו מה עלי לעשות?

לא ממש הבנתי, בכל מקרה רופאת המשפחה צודקת והבלוטה מאוזנת בין אם היא על 2.5 או 4.5 מאד לא מומלץ לקחת יוד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת