בירור מחלת קושיינג מיקרואדנומה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/12/2023 | 10:49 | מאת: מיקרואדנומה

בצעתי בדיקת דם tsh והתוצאה 6.6 מעל הנורמה גם FT 3 מעל הנורמה, לאחר מכן ביצעתי MRI והתגלה שיש לי מיקרואדנומה בגודל 4 מ״מ ואז נשלחתי לבדיקת cortisol 8 am והתוצאה מעל הנורמה ב 340 התוצאה 960 וגם עברתי אולטראסאונד בטן עליונה והתגלה שיש לי כבד מוגדל , אך בבדיקת קורטיזול בשתן וברוק תקין האם זה מעיד על תסמונת קושיינג והאם יש צורך בניתוח או המשך מעקב למרות בבדיקת שתן וברוק תקין

זו לא תשובה שניתן לתת בלי לראות אותך ואת כל המידע, תפני לאנדוקרינולוג להמשך הבירור

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת