בדיקת הורמון בלוטת פאראתירואיד Pbh

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

12/12/2023 | 04:51 | מאת: נף

שלום רב , לפני שבועיים רמת הורמון בדם היה 181 , גבול עליון 80 . אתמול בבגיקה חוזרת ירד 125. לציין התחלתי טיפול בויטמין D . בעקבות טיפול בויטמין ? לציין שהסידן גם היה בגבול העליון עם כאבי פרקים. תודה.

אין לי מספיק נתונים למענה כמו רמת הויטמין די והסידן ועוד

12/12/2023 | 18:24 | מאת: נף

שלום ד"ר , במענה לשאלות שלך : בבדיקת דם ויטמין D הייה 44 בלבד. ומזה שבועיים אני לוקח 2 כדורים ליום . בנוסף רמת סידן נוכחית 10.5 וזה הגבול העליון .שאליתי עם כדורי וימין D נוריד את רמת הורמון הפארתירואיד מ - 180 ל - 124 בשבועיים בלבד ? תודה

אפשרי, נדרש מעקב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת