ויטמין d פלוס קלציום

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

04/09/2023 | 20:22 | מאת: יוסי

שלום רב רציתי לדעת בבקשה האם אין חוסר בסידן בדם יכול להיות שעדיין חסר בעצמות? שואל זאת כי יש לי ממש רעשים בעצמות ואני אבוד עצות לאיזה בדיקות לפנות כיון נוטל ויטמין D 2000 ביום ולא נוגע בסידן בתוסף מבחינת הסתיידות שאני לא יודע מה זה האם אולי נורפן ומדפחתה יכולים לעזור? ממש אבוד עצות אשמח לכיון ושפיחת אור קצת בנושא מה עלי לבדוק ספציפית ככה אדע להגיד לרופא הרבה תודה לדר היקרה !

יש לפנות לרופא המשפחה, לרוב אין קשר בין סידן בדם לאוסטאופורוזיס ולא לרעשים בעצמות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת