שינוי במינון של יוטירוקס בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

06/07/2023 | 17:40 | מאת: שנהב

שלום, אני מטופלת פוריות, האנדרוקרינולוגית שלי המליצה להעלות מינון ל 600 בשבוע, לפני הטיפול בגלל שאני נוטלת הורמונים ופרדינזון לצורך הטיפול. הטיפול לא צלח והפסקתי את ההורמונים לפני שבועיים וחצי. בבדיקת דם היום Tsh 0.34, כשמינימום 0.40. T3 יצא 3.8. T4 יצא 12.1. ביומיים האחרונים אני מאוד רעבה, יש לי קצת דופק מהיר. האם זה לא בעייתי להפחית מינון ואז להעלות שוב בעוד שלושה שבועות - חודש כשאחזור דוב לקחת הורמונים? תודה

אפשר להפחית קצת מינון, בהתיעצות עם הרופא שלך האנדו או רופא המשפחה או הנשים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת