פרולקטין והנקה..............

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/06/2023 | 21:29 | מאת: יעל

היי, עשיתי בדיקת דם כשעתיים וחצי לאחר הקימה (יתכן יותר אבל שעתיים וחצי בוודאות - כלומר התעוררתי מאוד מוקדם ניסיתי לחזור לישון ללא הצלחה מרובה אולי נרדמתי שוב לפחות משעה ואחרי שקמתי הייתי ערה שעתיים וחצי), יצא פרולקטין 1205 mlUL, ואסטרגן E2 139, אני מניקה מלא, והרופאה אמרה שזה לא תקין.. רציתי לשאול האם בהנקה זה גם לא תקין? תודה רבה

חשוב להקפיד על לפחות 3 שעות עירות מלאה ובהנחה שאת מניקה מעל מספר שבועות ולא לוקחת תוספים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת