תוספי סידן אוסטאופניה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/06/2023 | 10:20 | מאת: מאי

שלום, אני מרגישה ממש אבודה בים של תוספי מזון שכולם מצהירים שהם הכי טובים. ועדין אני גם לא מקבלת את כל הכמות שאני צריכה רק ממזון. מישהו יודע איך אפשר לדעת מה התוסף הכי מומלץ ? למשל יש מספר סוגי סידן סידן ביסגליצינאט נקי ,סידן קרבונט, סידן אמורפי , סידן ציטראט . ואני פשוט לא מצליחה להבין איך לדעת מה הכי טוב לי . וגם צריך מגנזיום , ויטמין K2, ויטמין D . איך יודעים מה לצרוך וכמה

ויטמין די לפי רמה בדם לא חשוב איזה, כל השאר לרוב מיותרים ולפנות לרופא המשפחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת