Tsh בטיפולי פוריות...

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

30/05/2023 | 17:45 | מאת: רויטל

שלום ותודה מראש על העזרה אני בטיפולי פוריות. לפני כחודש ה Tsh שלי היה 2.5, הייתי לפני טיפול, לקחתי 500 יוטירוקוס. שבוע לפני הבדיקה העלתי את המינון ב 50. ולאחר תוצאת הבדיקה האנדרוקרינולוגית שלי אמרה לי להעלות בכדור נוסף של 50,כך שבחודש האחרון אני לוקחת 600. לפני שבועים עשיתי בדיקת דם: Tsh 1 T3 4.2 T4 17.9. התחלתי לקחת מדבקות אסטרוגן לפני טיפול ובעוד כמה ימים יתווספו הורמונים נוספים. לפני יומיים עשיתי שוב בדיקה. Tsh 0.54. הערך תקין ובטווח, אבל כבר יומיים אני מרגישה רעב מוגבר, דפיקות לב ומתעוררת באמצע הלילה ולא מצליחה לחזור לישון. האם זה אומר שאני במינון יתר? האם הערך ימשיך לרדת או יתאזן עם מתן ההורמונים הנוספים? מתי כדאי לבצע בדיקה נוספת? תודה על העזרה, לא כ"כ יודעת מה לעשות והתור לאנדוקרינולוגית רק בעוד שבועיים.

את לא במינוןיתר כרגע ונסי לדבר איתה לפני התור או תמתיני שבועיים אם את בהריון לא הייתי מורידה מינון אך שוב, יש להתיעץ עם רופא שמכיר אותך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת