השפעה של הפסקת טיפול בטסטוסטרון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/05/2023 | 21:21 | מאת: אור

שלום בשנות הארבעים בגלל רמה נמוכה של טסטוסטרון אני משתמש קצת למעלה משנה בג'ל טסטומקס. בזמן הזה ירדתי במשקל 10-15 קילו. אני מבין שמשקל עודף הוא אחד הגורמים לחסר. האם כעת לאחר שירדתי במשקל אפשר לנסות להפסיק את השימוש בטסטומקס ולראות מה קורה? כמה זמן לוקח לגוף לייצר מחדש בכוחות עצמו טסטוסטרון? ומה צפוי בזמן הזה מהרגע שמפסיקים את השימוש בתרופה עד שהגוף מייצר לבד? כמה זמן לאחר הההפסקה יש לעשות בדיקת דם לראות מה קורה? והאם יש סיכון או חסרונות בהפסקת השימוש בתרופה? כל השאלות הן לידע, כמובן שאעשה הכל בתיאום עם האנדוקרינולוג. תודה

מאחר והכל אישי ותלוי ברקע הרפואי שלך אני מציעה לנפפות לאנדו שלך בעקרון הג'ל מתפנה די מהר מהגוף בניגוד לזריקות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת