תחושה של משהו תקוע בגרון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/04/2023 | 02:33 | מאת: אני

שלום, בת 34 ומזה כמה חודשים חשה מעין גוש שתקוע בגרון, מתקשה לבלוע רוק וכל הזמן יורקת, כמו כן התחושה הזו מעוררת בי בחילה ויש לי כל היום בחילות בגלל זה ולפעמים אפילו אני מקיאה :( בדיקות דם תקינות, tsh תמיד בנורמה, גסטרוסקופיה תקינה כולל ביופסיות, אאג תקין האם יש טעם לבצע גם אולטרסאונד לבלוטת התריס? מציינת שלאימי יש היסטוריה בנושא שמטופלת תודה רבה!

יש להיבדק ולפי ממצאי הבדיקה, הסיכוי שזה קשור לבלוטת התריס קטן

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת