סוכר נמוך בצום במדידה ביתית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/02/2023 | 15:20 | מאת: דניאל

אני מתאמנת כרגע לתחרות ספורט ומתעמלת כמה שעות ביום. הסוכר בצום במדידה במכשיר ביתי נעה לאחרונה בין 60-67, האם זה נמוך מדיי והאם יכול להיות קשר לפעילות הספורט המרובה?בעבר היו לי ערכי סוכר בצום רגילים סביבות 80

אני מבינה שאינך סוכרתית ואת חשה בטוב, ואני מניהח שאינך צורכת הרבה פחמימות, למה בכלל נבדק הסוכר?

05/02/2023 | 12:49 | מאת: דניאל

איני סוכרית וצורכת פחמימות מורכבות בכמות רגילה ללא לחם לבן וכו. מדדתי סוכר מתוך סקרנות יש לנו בבית מכשיר כי אחי הקטן חולה בסוכרת נעורים. האם תוצאה של 60פלוס היא בעייתית אם אין תסמינים של סוכר נמוך?

כנראה שלא אך מומלץ לפנות בלי לחץ לרופא המטפל

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת