שאלה לגבי ברזל לאחר הסרה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

23/01/2023 | 08:54 | מאת: יואל מרקוס

שלום דוקטור יקרה הסרתי את בלוטת התריס ואת בלוטות הלימפה לפני שנתיים ,אני מרגיש ממש עייף לאחרונה מגיעות שעות אחר הצהריים וממש בא לי להרדם ,ספירת דם כללית שביצעתי תקינה קראתי שיכול להיות שאולי יש חוסר בברזל שאלתי היא אילו בדיקות דם לבקש מהרופאת משפחה שקשורות בברזל ,אלא אםכן יש לך המלצה אחרת? תודה רבה

לגבי הברזל רופאת המשפחה בקיאה בנושא, אם אתה מקבל טיפול חלופי יש לשקול לגבי הטיפול הזה עי אנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת