בדיקות דם הורמון אנדו

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

11/01/2023 | 10:42 | מאת: אנונימי

אני בת 32 והרופאה פוריות וגם הרופא של הסוכר אנדוקרינולוגיה שלחו אותי לעשות בדיקת דם של הורמון אנדו. כי אני כבר מנסה שנה + להיכנס להריון ללא הצלחה . רציתי לדעת האם זה תקין או שלא? ואם לא אז מה לא תקין? ESTRADIOL (E-2) תוצאה214 pmol/L T4- FREE תוצאה27.7 pmol/L הבדיקהLH תוצאה5.20 IU/L הבדיקהFSH תוצאה12.90 IU/L הבדיקהPROLACTIN תוצאה145.0 mIU/L

עושה רושם שה T4 גבוה אבל לא שלחת נורמות ולא TSH עלייך לשוב לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת