תוצאת בדיקת דם לקראת סבב IVF

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/01/2023 | 15:58 | מאת: vered

שבת שלום דר׳, בת 43ֶ , 7ֶחודשים לאחר לידה תקינה מנסה שוב להיקלט בטיפולי IVF. לקראת הסבב ביצעתי בדיקות דם באוקטובר והתוצאות הינן- TSH- 3 Thyroid peroxides ab- 340 t3,t4- תקינים. הונחתי על ידי רופאת המשפחה ליטול יוטירוקס להורדת הTSH למתחת ל2.5. כעבור 3ֶ חודשים בהם נטלתי מידי יום כדור 50ֶמג להלן התוצאות: TSH- 0.04 Thyroid peroxides ab- 340 t3,t4- בטווח תקינים. כעת הרופאה הנחתה ליטול יום כן יום לא את היוטירוקס. האם התוצאה עדיין עלול להקשות על קליטתי להריון?ֶ האם הנחייתה של הרופאה נכונה? אודה להתייחסותך ותודה רבה לך.

התוצאה הנוכחית לא מונעת הריון אך עלולה לגרום להפלה ולכן יש להוריד מינון בהנחיית הרופאה המטפלת

07/01/2023 | 18:38 | מאת: vered

תודה רבה דר על המענה המהיר, לא מובן מאליו. שבוע מבורך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת