החלפת ביידוריון באוזמפיק

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/12/2022 | 19:03 | מאת: אילנה

שלום רב. לאור כך שייצור ביידוריון הופסק רופא המשפחה החליף לאמי לזריקת אוזמפיק. להתחיל עם 0.25 ולעלות לאט עד ל1.0 מג. אני מודאגת כי אמא סובלת מחוסר תיאבון ואני חוששת שזה יחמיר את הבעיה. בנוסף בכדי לקבל את אישור הקופה לאוזמפיק הרופא מחליף לה את הג׳נואט לגלוקומין. אמא רגילה שנים לג׳נואט וכל שינוי בתרופות בעייתי. כרגע היא מאוד חלשה ומתנשפת מכל מאמץ קטן. אקו תקין ואנחנו בבירור מול קרדיולג לבדוק אם יש לה איסכמיה לבבית או להתקדם לבירור ריאתי. אשמח לחוות דעתך. חנוכה שמח, אילנה

ביידוריון ואוזמפיק שייכים לאותה משפחה, גנואט הוחלף כי אין להמשיכו עם ביידוריון או אוזמפיק, עלייך לדבר עם הרופא לגבי החששות שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת