תת פעילות השימוטו חוזר..סיבות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/12/2022 | 14:59 | מאת: דליה

שלום, אובחנתי עם השימוטו לפני 20 שנה ולרב אני מאוזנת. היה לי שיבוש לפני שנתיים בערך שאוזן.ולאחרונה זה התפרץ בעוצמה...כמו כן בבדיקה פיסית נמצאו קשריות ולפעמים יש לי כאבים דומה לכאב גרון שמוקרן גם לאוזן. רציתי לדעת איזה סיבות יכולות לגרום להתפרצות חוזרת של השימוטו .תודה

השימוטו זו מחלה כרונית ולא גורמת כאבים. יש עליות ומורדות שעשויות להיות קשורות לסטרס, מחלה חריפה, ועוד

17/12/2022 | 21:09 | מאת: דליה

ה tsh קפץ ל 13+ וה tpo ל 789 תוך חודש. מה לדעתך הסיבה?או שאין זה רלוונטי

18/12/2022 | 05:53 | מאת: דליה

אני חושבת שהייתי שמה לב למחלה חריפה או סטרס בכל אחת מההתפרצויות וזה לא היה המקרה. הנוגדנים עלו ל789 וה tsh 13+. איזה סיבה יכולה להיות?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת