האם צריך להתחיל טיפול בתת פעילות במצב כזה?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/12/2022 | 17:52 | מאת: בן36

שלום, בן 36 בריא בדרך כלל בשנתיים האחרונות לא עבדתי מסיבות אישיות. בתקופה זו לא עשיתי הרבה פעילות גופנית, השמנתי וסבלתי מעייפות ותשישות מרובה. בדיקות דם שנערכו לי לפני חצי שנה הראו TSH בתוצאה 10.53 ו-FT4 תקין בתוך הטווח. TPO נוגדנים יצא חיובי מעל הטווח - 92 אנדוקרינולוג מיד רשם לי 100MG אלטרוקסין. סירבתי להתחיל טיפול, המתנתי, עשיתי ספורט, דיאטה, שיניתי את התזונה חזרתי על הבדיקות עכשיו TSH 6.5 FT4 תקין בתוך הטווח TPO - 54בתוך הטווח האם צדקתי במה שעשיתי שסירבתי להתחיל טיפול בתת פעילות? האם רופאים ממהרים מדי לרשום טיפול באלטרוקסין? האם כרגע פשוט להמשיך לעקוב? מה דעתך? תודה

מאחר והרקע הרפואי שלך לא לפניי קשה לי לומר, על פניו אין מה למהר לטפל בגבר בגילך עם הערכים שציינת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת