אשמח מאוד לדעתך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/11/2022 | 23:09 | מאת: Linoy

אני בת 43 בריאה בדרך כלל למעט חרדות ומתח ברקע ללא תרופות השימוטו חריגה קלה 76 בלוטת התריס 5 שיצא חריגה קלה בדרך כלל בלוטת התריס אצלי תמיד בטווח הנורמה וכן גם ה טי3 וה טי4 תקינים תמיד בימי מחזור חודשי אם אני בודקת tsh היא יוצאת 5... חריגה קלה לכיוון התת פעילות הגיוני שבימי מחזור יש תנודות בבלוטה ? בימים רגילים הבלוטה יוצאת פיקס.. האם מצב מסוכן בכללי ? יש פעימות מוקדמות ברקע מזה כשנה , בוצע בירור קרדיאלי מלא תקין למעט הפרעות קצב מדי פעם, לא מעשנת ולא שותה, יש מתח כרוני. תודה לך

אין קשר לפעימות מוקדמות ולא מסוכן, אם אינך מתכננת הריון אז נדרש מעקב בלבד

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת