טיפול תרופתי תחליפי.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

29/08/2022 | 19:21 | מאת: אלכס

ד"ר אבירן שלום. בחודש מאי השנה אובחנתי עם סוכרת עקב מדד של A1C 10.7. התחלתי בטיפול תרופתי אשר כולל XIGDAO 5/1000 ן AMARYL 2MG. כמו כן התחלתי לקבל זריקת אוזמפיק 0.5 כיום שלושה חודשים אחרי ההמוגלובין ירד לרמה של 6.0 . האם ניתן עקב כך להוריד את המינון של התרופות ? האם ניתן לשלב אמריל עם פורסיגה במקום XIGDAO? או שמה להוריד את המינון של XIGDAO בחצי ל 500 מיליגרם ? או כל כדור אחר שהוא לא 1000 מיליגרם ? אודה מקרב לב על תשובתך והמלצתך . בשורות טובות אלכס

אלכס שלום חשוב שתתיעץ עם הרופא שלך, אני הייתי מנסה לרדת מאמריל

30/08/2022 | 02:23 | מאת: אלכס

אחרי התייעצות עם הרופא הומלץ על הורדת אמריל לגמרי. שאלתי אלייך היא האם ניתן להחליף את הכדור של גרם בכדורים אחרים מאותה משפחה כגון פורסיגה או גארדיאנס ? אודה על תשובתך .

השאלה לא מובנית, אתה כבר מקבל פורסיגה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת