תוצאות של חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/08/2022 | 00:22 | מאת: דנה

אני בת 53 יש לי סוכרת 2 כבר 8 שנים . a1cבדרכ בין 6.5 ל7 .האחרון 7.3 בבדיקת מיקרואלבומין קריטנין בשתן יוצא תמיד ערך של 15 בבדיקה אחרונה יצא 35 קריטנין בדם תקין. לחץ דם שלי תקין ללא כדורים וסובלת מהשמנה גדולה. האם יש סיבה לדאוג ? האם מעיד על התחלת בעית כליות והאם מתח יכול לגרום לערכים גבוהים?

מדובר בהפרשה קלה מאד של חלבון בשתן שנובעת מירידה באיזון הסוכרת, אם תשפרי איזון החלבון קרוב לוודאי יחזור לערך הקודם וירידה במשקל כמובן

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת