המשך של כולסטרול גבוה בהריון

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/08/2011 | 17:56 | מאת: אולה

כודם כל תודה לך נירית. נטורופת הימליצה לי לקחת אומגה 3 מקסאפא של חברת סולגאר 3 כמוסות ביום , האם זה בסדר ולא יותר מדי . יש גם אומגה 3 אלספא 9 חודשים של אלטמן . מה תמליצי לי את ? תודה מראש !

אולה שלום. ההמלצה לנטילת אומגה 3 בהריון אינה חד משמעית ויש הגורסים שדי באכילה של שתי מנות דג לשבוע. בכל מקרה לאומגה 3 השפעה בעיקר על רמות הטריגליצרידים ולא הכולסטרול. מצד שני, יש לו כנראה יתרונות אחרים בהריון כמו למוח העובר, מניעת רעלת הריון וכיוב..ההמלצה היא לא לצרוך אומגה 3 מסחרי מתחת לשבוע 13-14. לגבי המותג - אלספה אמור להיות מותאם בדיוק לצריכה הרצויה בהריון ואילו במקספה יש ריכוז גבוה במיוחד של חומצות השומן.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת