הגדלה ואי אחידות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/12/2021 | 23:38 | מאת: שולה

לפני כ10 שנים קיבלתי ממצא על בלוטת התריס עשו לי ניקור שיצא שלילי ובקשה למעקב שלא בוצע אחרי 10 שנים הרגשתי שזה גדל הלכתי לאולטרסונד גילו שיש קישוריות הלכת לאנדיקולוגיה שטענה שהממצא לא גדל אך נוספו קשריות בדיקות דם תקניות עשיתי ct צוואר בלי קשה לזה וזה מה שרשמו הגדלה ואי אחידות בלוטת התריס -לקורלציה סונוגרפית והדמייתית האם יש ממש לחשוש???

מאחר ולא כתבת גודל ותיאור הקשריות אין לי מושג אבל אם את במעקב של אנדוקרינולוגית אני מציעה לבדוק מולה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת